Van ontwerp tot realisatie

Wij zijn een metaalbedrijf gespecialiseerd in plaatwerk, machinebouw en watersnijtechniek van RVS, aluminium en staal. Woestenberg is actief in alle sectoren van de industrie, van machinebouw tot constructiewerk. Daarbij maken wij gebruik van een veelzijdig aanbod aan machines en betrouwbare partners. Bovendien verzekeren wij u van een snelle en betrouwbare levering; Elke dag staan wij voor u klaar om klant specifieke constructie- en montagewerk te vervaardigen, van engineering tot laswerkzaamheden.

Bewerkingstechnieken

Wij beschikken over alle voorkomende bewerkingstechnieken en ervaring om werkzaamheden tegen de beste condities te ontwikkelen. Van snijden, zetten, lassen, frezen, draaien, slijpen, polijsten tot en met montage en testen van de delen.

bedrijfspagina-bewerkingstechnieken
verloopstukken

Gecertificeerd

Kwaliteit is belangrijk, het waarmaken belangrijker. De NEN-EN 1090 maakt deel uit van een hele reeks normen die zijn gemaakt om te voldoen aan de wetgeving voor bouwproducten, de Construction Products Regulations, kortweg CPR. De NEN-EN 1090 omschrijft hoe stalen- en aluminium constructieonderdelen gemaakt moeten worden en schrijft voor dat de werkwijze schriftelijk is vastgelegd in een ‘fabricage beheersing systeem’, kortweg FPC. Vanaf april 2016 werkt Woestenberg volgens deze strenge norm.

Op verzoek kunnen we verloopstukken van RVS of staal keuren met een röntgenrapport en of druktest certificaat