Woestenberg Metaalbewerking lanceert gloednieuwe website met moderne uitstraling

Bij Woestenberg Metaalbewerking staan we niet stil. Dat geldt ook voor onze online aanwezigheid. We zijn dan ook trots om de lancering van onze geheel vernieuwde website aan te kondigen. Deze nieuwe website is niet alleen een visuele upgrade, maar zet ook volledig in op een gebruiksvriendelijke ervaring en een krachtige uitstraling die past bij de moderne en innovatieve koers van ons bedrijf.

High-end look & feel

De oude website weerspiegelde niet langer wie we zijn: een vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën en wordt gedreven door vakmanschap en passie. Met de nieuwe site hebben we een platform gecreëerd dat naadloos aansluit bij onze kernwaarden. De frisse, strakke vormgeving en overzichtelijke indeling benadrukken zowel onze technische expertise als de trots en het enthousiasme van onze medewerkers.

Duidelijke focus op metaalbewerking en vrachtwagenopbouw

Op de vernieuwde site maken we een helder onderscheid tussen onze verschillende diensten. Of het nu gaat om geavanceerde metaalbewerking of onze gespecialiseerde vrachtwagenopbouw, bezoekers vinden snel en duidelijk wat ze zoeken. Dit maakt het makkelijker voor klanten en partners om te ontdekken wat wij voor hen kunnen betekenen.

Wat je mag verwachten?

De nieuwe website biedt een reeks functies die zowel bestaande als nieuwe klanten een betere ervaring geven. Enkele highlights zijn:

  • Vacaturepagina's: Onze groeiende organisatie is altijd op zoek naar vakmensen. De nieuwe website bevat een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke vacaturesectie.
  • Geoptimaliseerd voor Google: Dankzij een geavanceerde SEO-strategie is de site geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor we beter vindbaar zijn voor nieuwe klanten en partners.
  • Sociale mediakoppeling: Altijd up-to-date met ons laatste nieuws via onze geïntegreerde sociale mediakanalen.
  • Nieuws en blogs: Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, evenementen en trends binnen de industrie en ons bedrijf.

Innovatieve techniek en meetbaarheid

De website wordt gebouwd op het All-Instap platform, waarmee we eenvoudig nieuwe projecten kunnen toevoegen of aanpassingen kunnen maken. Daarnaast zijn we nu volledig gekoppeld aan Google Analytics en Google Tag Manager, zodat we real-time inzicht hebben in het websiteverkeer en de prestaties kunnen monitoren.

Blik op de toekomst

Met deze nieuwe website leggen we de basis voor de toekomst. Niet alleen willen we hiermee onze zichtbaarheid en bereik vergroten, maar ook laten zien dat Woestenberg Metaalbewerking een moderne speler is die met zijn tijd meegaat. Of je nu een partner bent, een klant, of een vakman die wil werken bij een innovatief bedrijf – op onze nieuwe site vind je alle informatie die je nodig hebt.

Neem gerust een kijkje op de nieuwe site en ontdek wat Woestenberg Metaalbewerking voor jou kan betekenen!