Search
Close this search box.

CNC zetwerk / walsen

CNC zetwerk

Woestenberg Metaalbewerking heeft lange ervaring en kennis met complex zetwerk. Ons zetwerk is uitstekend te combineren met snijwerk, freeswerk of laswerk. Zowel het kanten van grote enkelstuks én klein seriewerk is geen probleem. Onze CNC-kantbank zet dagelijks lange, grote en zware profielen tot 4000 mm en 330 ton.

CNC walsen

Of uw ronde of cilindrische producten te walsen zijn is afhankelijk van een aantal factoren. Dit is een combinatie van plaatdikte, breedte en de gekozen materiaalsoort. In sommige gevallen is het niet mogelijk om een product te walsen maar is het wel mogelijk om facetkanten of stapzetten toe te passen. Volgens dit principe wordt het plaatwerk steeds in kleine stapjes gezet waardoor de gewenste ronde vorm goed te benaderen is.

Mogelijkheden

Vormen als ellipsen, koffervormen, recht radius recht, of in elkaar overlopende radiussen behoren tot de mogelijkheden. Tevens levert Woestenberg Metaalbewerking rompjes, mengers en schroefdoseringen.

Voor het walsen staat een walsmachine ter beschikking, met 4 rollen en een lengte van 2000 mm. De brede wals is uitgerust met 4 rollen die CNC gestuurd worden, deze rollen kunnen een maximale plaatdikte van 10 mm aan.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Uiteraard helpt Woestenberg Metaalbewerking u hier mee!