Search
Close this search box.

Over ons

Van ontwerp tot realiteit

Woestenberg Metaalbewerking

Woestenberg Metaalbewerking is een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in plaatwerk, machinebouw en lasersnijtechniek van staal, RVS en aluminium. 

Woestenberg Metaalbewerking is actief in alle sectoren van de industrie, machinebouw en constructiewerk. 

Daarnaast maken wij gebruik van een veelzijdig aanbod aan machines en betrouwbare partners. 

Woestenberg Metaalbewerking verzekert u van een snelle en betrouwbare levering.

Woestenberg Metaalbewerking is een groeiend bedrijf opgericht in 2000 en bestaat inmiddels uit een jong, enthousiast en gemotiveerd team van 20 werknemers.

De doelen van Woestenberg Metaalbewerking zijn onder andere:

Missie

De missie van Woestenberg Metaalbewerking is het realiseren van kwalitatief hoogwaardige metaalproducten voor industrie, machinebouw en constructiewerk. Wij leveren maatwerk en dragen zorg voor het hele proces, van engineering tot afwerking. We leveren producten af waarbij niet alleen de klant, maar ook het bedrijf zelf, tevreden is met het resultaat. Woestenberg Metaalbewerking streeft er tevens naar om zo duurzaam mogelijk te produceren.

“Elke dag staan wij voor u klaar om specifieke constructie- en montagewerk te vervaardigen, van engineering tot laswerkzaamheden."

David Woestenberg

Woestenberg Metaalbewerking

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op

Visie

Begin 2020 is Woestenberg Metaalbewerking verhuisd van de toenmalige locatie naar een grotere locatie op bedrijventerrein Beekzicht. Met ons nieuwe pand zijn we klaar voor de toekomst. Het biedt een prettige werkomgeving, met bijvoorbeeld een goede luchtkwaliteit door een innovatief zuiveringssysteem, en de benodigde faciliteiten om ons productieproces zo goed mogelijk uit te voeren.