Search
Close this search box.

Snijden

Van ontwerp tot realiteit

Lasersnijden

Lasersnijden is een snelle manier voor het snijden van staal, RVS en aluminium. Door middel van de lasersnijmachine kan Woestenberg Metaalbewerking zeer nauwkeurig en efficiënt met materialen werken. Bijna alle vormen zijn mogelijk, met onze 5 KW laser met geïntegreerde Rotolas. Hierdoor kunnen we tevens bij grotere aantallen een snelle levertijd garanderen. Lasersnijden gaat volgens de NEN-EN 1090 norm.

Mogelijke afmetingen

Profielen snijden

Waterstraalsnijden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met deze machine, wij snijden niet alleen staal, RVS en aluminium, maar wij snijden werkelijk alle materialen. Woestenberg maakt gebruik van een watersnijmachine met twee koppen met een formaat van 4×2 meter. 

De meest voorkomende toepassing bij deze machine is het snijden van vlakke platen. Maar ook het snijden van buizen, profielen en stafmaterialen zijn uiteraard mogelijk met deze machine. Tevens het snijden in bestaande producten is mogelijk, wij kunnen dit zuiver uitlijnen op onze machine.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via info@woestenberg.nl

Aanleveren ontwerp

Lever uw ontwerp in aan de hand van een digitaal-bestand. Hiermee kunnen wij uw opdracht direct uitvoeren. Heeft u geen digitaal-ontwerp? Geen probleem, wij werken uw wensen uit in een digitale tekening. Na uw goedkeuring van de tekening kunnen wij voor u aan de slag.